Ägg

Glad påsk!

Hoppas ni ser till och äta mycket godis och målar massvis med ägg.
Allt från söta, fula och roliga ägg. När äggen är målade och tillgjorda 
är det faktiskt så att jag blir mer sugen på att äta upp dessa äggen än 
när dem är vanliga och tråkiga. Anyhow.
Nu ruschar jag, dagens morgon låt.
 
Peace..
 

Res, gör det ena och det andra!

TjenaBena!
 
Hur mår ni idag? Själv är det fint, solen lyser. Doften av vår och sommar strömmar över. Snart är den här, det efterlängtade vädret. Många som har bokat en massa resor, inte bara en utan flera stycken. Vilket jag tycker är oerhört bra, man ska leva, man ska njuta, resa runt så mycket det bara går. Vem vet man kan förlora allt på endast några minuter. Därför, kan man resa och sväva runt då ska man göra det utan att ens tveka.
Än så länge så är det bara jobb som jag ser framemot sommaren, för efter det åker jag iväg.
Då tycker jag att alla mina semestrar och njutning får jag ta därefter:).
Jag vill åka, nununu, imorgon och övermorgon. Så spontan som jag är skulle faktiskt inte förvåna mig om jag är på andra sidan nästa vecka. Ge mig 5-10 minuter och kika på sista minuten resa, det räcker. Jag bokar och packar haha därför bör jag helst undvika.
 
 
Bild på Hemresa från Miami.
 
 
 
 

Go to sleep fellaz.

Shout out to all the unsleepy folkz.
 
Klockan tickar 3.01 på morgonen och vad fan gör man uppe nu? Sitter med bästa och surfar kring planerna framöver! Än så länge så står det stilla här och där, men tålamod och väntan bör man ha i dessa situationer. Malmö besöket var grymt! Det är alltid lika skoj och träffa på alla nära och kära, många fina minnen man har ihopa och en hel del kärlek. Trots att staden egentligen inte är väldigt omtyckt av många, så innehåller den väldigt mycket fint och kärt för mig:). Ord mot ord, man måste bo i den för att kunna förstå.
Under sommaren blir det mycket aktiviteter för när den är över, lär jag inte vara så mycket i sverige under några år, planeringar fram och tillbaka det är mycket som fortfarande kan förändras. Så länge jag inte står stilla så är jag toppnöjd! Det får bli en nattpromenad, munchiez n go 2 sleep.
 
hoppas ni haft en great day
, i'm out of here.
 
 
Bild på skitungen Devon (my kuzz from Florida). Ni skulle bara veta vad denna lillen kan få för sig;). Han är en liten söt filur som man helst bara vill krama och mysa men busig som fasiken!