Go to sleep fellaz.

Shout out to all the unsleepy folkz.
 
Klockan tickar 3.01 på morgonen och vad fan gör man uppe nu? Sitter med bästa och surfar kring planerna framöver! Än så länge så står det stilla här och där, men tålamod och väntan bör man ha i dessa situationer. Malmö besöket var grymt! Det är alltid lika skoj och träffa på alla nära och kära, många fina minnen man har ihopa och en hel del kärlek. Trots att staden egentligen inte är väldigt omtyckt av många, så innehåller den väldigt mycket fint och kärt för mig:). Ord mot ord, man måste bo i den för att kunna förstå.
Under sommaren blir det mycket aktiviteter för när den är över, lär jag inte vara så mycket i sverige under några år, planeringar fram och tillbaka det är mycket som fortfarande kan förändras. Så länge jag inte står stilla så är jag toppnöjd! Det får bli en nattpromenad, munchiez n go 2 sleep.
 
hoppas ni haft en great day
, i'm out of here.
 
 
Bild på skitungen Devon (my kuzz from Florida). Ni skulle bara veta vad denna lillen kan få för sig;). Han är en liten söt filur som man helst bara vill krama och mysa men busig som fasiken!

Kommentera här: